Zelfstandig Adviseur RegioBank


Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te kunnen lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor op de hoek, met een bekend gezicht, waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. RegioBank is een bank waarbij dit kan. Deze bank staat dichtbij de mensen. Daarom zijn wij Zelfstandig Adviseur van de RegioBank in Franeker en St.-Annaparochie.

Bij ons regelt u de bankzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis of onderweg via de Mobiel Bankieren app. En dat kost u niks extra's. Ook niet voor papieren afschriften per maand. Waar andere banken bezuinigen op persoonlijke service en genoemde zaken, zorgen wij juist dat dit behouden blijft.

Wij nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier leren we u kennen en kunnen we echt advies op maat geven. En u regelt uw geldzaken met iemand die u kent en die weet wat er speelt in uw omgeving.

Particulier bankieren bij RegioBank

Met een betaalpakket van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app.

Klik hier voor meer informatie over een betaalpakket bij RegioBank.

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. U breidt uw betaalpakket eenvoudig uit met een zakelijke creditcard. En u krijgt korting op een betaalautomaat van CCV of SEPAY.

Klik hier voor meer informatie over een zakelijke betaalrekening bij RegioBank.

Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaalt u hoeveel u flexibel en vast wegzet. Wilt u sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Ook daarbij helpen we graag.

Klik hier voor meer informatie over een zakelijke spaarrekening bij RegioBank.

Ook voor een Bedrijfshypotheek of een Zakelijk Krediet kunt u terecht bij RegioBank. Meer weten? Lees het op via Zakelijk Lenen op onze site. 

Kijk ook eens op onze persoonlijke Zelfstandig Adviseur site Franeker en St.-Annaparochie