Reis en Recreatieverzekeringen


Reisverzekering

Met een reisverzekering verzekert u de risico's die u loopt tijdens uw vakantie. Er zijn twee varianten; kortlopende reisverzekering en doorlopende reisverzekering. 

Kortlopende reisverzekering: gaat u één keer per jaar op vakantie dan kunt u over het algemeen het beste kiezen voor een kortlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering: gaat u vaker dan één keer op vakantie of langere tijd, of gaat u vaak weekendjes weg? Dan is de doorlopende reisverzekering vaak het voordeligst voor u.

Extra dekkingen

Naast de basisdekking, waarbij o.a. bagage, geld, logies, vervangend vervoer, hulpverlening en medische kosten zijn verzekerd, heeft u verschillende aanvullende dekkingsmogelijkheden:

  • Annuleringskosten
  • Werelddekking
  • Wintersport
  • Onderwatersport

Caravanverzekering

Gaat u met de caravan of vouwwagen op vakantie? Sluit dan een caravanverzekering af. Met een caravanverzekering bent u goed verzekerd tegen diefstal, brand en schade door een ongeluk, aanrijding of storm. Ook schade door hagel- en neerslag kan verzekerd worden.


Camperverzekering

Gaat u met de kampeerauto of camper op vakantie? Sluit dan een camperverzekering af. Naast de verplichte WA (wettelijke aansprakelijkheid) dekking, kunt u ook kiezen voor Beperkt Casco of Volledig Casco (all-risk).

WA verzekering

De WA dekking is wettelijk verplicht en verzekert de schade die u aan anderen toebrengt. Materiële schade is tot € 2.500.000,- verzekerd. Letselschade tot € 5.000.000,-.

WA + Beperkt Casco verzekering

Met deze dekking bent u naast WA verzekerd, ook verzekerd voor schade aan uw camper/kampeerauto door brand, diefstal, joyriding, storm, ruitbreuk en aanrijding met dieren.

WA + Volledig Casco (All-risk) verzekering

Deze dekking bestaat uit een WA dekking en een dekking voor alle schade aan uw camper/kampeerauto. Dit staat bekend als "all-risk".


Uw verzekeringen onder de loep

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze verzekeringsadviseur om uw verzekeringen eens grondig na te laten kijken. Wij adviseren u graag.