Rechtsbijstandverzekering


Als ondernemer loopt u een behoorlijk risico om in een juridisch conflict te raken. Uw werknemer vecht zijn ontslag aan, een leverancier bezorgt het verkeerde of een beschadigd product of u raakt verwikkeld in een conflict over vergunningen. Dergelijke geschillen kunnen grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming en zelfs de continuïteit ervan in gevaar brengen.

Voorkom torenhoge juridische kosten

Met een rechtsbijstandverzekering voorkomt u torenhoge kosten als u bij een juridisch conflict betrokken raakt. De proceskosten worden vergoed én u bent verzekerd van gedegen rechtsbijstand. Uw zaak wordt behartigd door deskundigen die thuis zijn in de complexe regels van de wetgeving en die ervaring hebben in conflicten op zakelijk gebied.

Verschillende dekkingen

Als u een rechtsbijstandverzekering afsluit, heeft u de keuze uit een aantal varianten of modules. U kunt dan precies dat deel verzekeren dat voor uw onderneming van belang is. Zo heeft u doorgaans de keuze uit het verzekeren van verkeersrisico’s, bedrijfsrisico’s en risico’s bij in- en verkoop. Kortom, u kunt de rechtsbijstandverzekering precies toesnijden op de situatie van uw onderneming!


Afspraak?

Kom langs voor een vrijblijvend verzekeringsadviesgesprek op ons kantoor in Franeker of St.-Annaparochie.