Hypotheekadviseur Franeker en St.-Annaparochie


Met een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Hypotheekadvies op maat

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder is van belang hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn. Wij maken een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Van het selecteren van de juiste hypotheek tot het verzorgen van de aktes.

Ruim aanbod hypotheekaanbieders

Hiemstra Financiële Diensten werkt samen met diverse geldverstrekkers. Hierdoor kunnen we diverse hypotheekaanbiedingen voor u aanvragen. Het uitgangspunt blijft uiteraard dat het voor u een hypotheek op maat is.


Meer info

Wanneer u meer behoefte heeft aan informatie over uw hypotheek kom dan langs voor een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs in Franeker of St.-Annaparochie, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.