Pas je opstalverzekering aan na een verbouwing! 🏡


Ruim driekwart van de Nederlanders verbouwde de afgelopen drie jaar hun huis of tuin. 🛠️ Het merendeel van de verbouwingen vond plaats tijdens de coronacrisis. Met name mensen met een koopwoning verbouwden. Daarbij ging het veelal om kleinere verbouwingen, zoals een nieuwe vloer of stucwerk.
 
Door een verbouwing kan je huis in waarde stijgen. ⬆️ Het is verstandig om na een verbouwing je opstalverzekering te controleren.
 
Als je opstalverzekering niet is aangepast aan de nieuwe waarde van je huis, kun je het risico lopen bij schade niet het volledige bedrag uitgekeerd te krijgen.
 
Veel mensen denken dat een kleine verbouwing weinig invloed heeft op de waarde van hun huis en tuin. Maar zowel een kleine als grote verbouwing kan leiden tot een grote stijging in de waarde van je woning. Controleer daarom je opstalverzekering! 🧐
 
De meeste verzekeraars bieden een garantie tegen onderverzekering, daarom is het doorgaans geen probleem als je opstalverzekering niet is aangepast aan de gestegen waarde van je woning. Zeker weten of je opstalverzekering nog passend is na je verbouwing? Laat het ons weten, we checken het voor je!
 
Neem contact met ons op via ✉️ info@hiemstrafd.nl of 0517-390022. 📞

 Terug naar overzicht

23 februari 2021