Openingstijden kantoor Sint Annaparochie uitgebreid


Hiemstra Financiële Diensten breidt openingstijden uit in Sint Annaparochie

Al enige tijd kun je zomaar binnenlopen bij Hiemstra Financiële Diensten in Sint Annaparochie. Dat kan nu nog vaker, want de openingstijden zijn verruimd. Een logische stap volgens Geert Scheer, één van de gezichten van Hiemstra in Sint Annaparochie: “Ondanks de digitale ontwikkelingen, blijven we graag het kantoor op de hoek. Een plek waar mensen altijd terecht kunnen met hun vragen”. Hiemstra Financiële Diensten is zelfstandig adviseur van RegioBank. De plek waar veel mensen uit de omgeving hun bankzaken regelen. Maar Hiemstra Financiële Diensten is ook expert op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Uitgebreide dienstverlening met persoonlijke service.

De vestiging in Sint Annaparochie is de tweede vestiging van Hiemstra Financiële Diensten. In Franeker zit ook een kantoor. “We vinden het belangrijk dat mensen hun financiële zaken dichtbij kunnen regelen. We zijn het kantoor op de hoek waar iedereen zo binnen kan stappen,” aldus Geert. Niet alleen voor bankzaken kun je bij Geert en Lysbert in Sint Annaparochie terecht. Ook voor hypotheken en verzekeringen. Van een losse verzekering tot een alles-in-één pakket. Lysbert: “Samen met de klant bespreken we de huidige situatie en kijken we vooruit. Wat zijn de toekomstplannen? Op basis daarvan geven we altijd een eerlijk en persoonlijk advies”. Stap binnen voor een kop koffie.

Voorheen was de vestiging in Sint Annaparochie, middenin de Van Harenstraat, alleen geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Vanaf 1 november is het kantoor van Hiemstra Financiële Diensten open op maandag van 9.00 tot 17.00, woensdag van 9.00 tot 12.30 en vrijdag van 9.00 tot 17.00. Daarbuiten kan een afspraak gemaakt worden via 0518 – 418 080.
 

 Terug naar overzicht

12 november 2019