Zorg en Inkomen


Vergelijk uw zorgverzekering

Vraagt u zich ook wel eens af of u te veel betaalt voor uw zorgverzekering? Of dat u sommige dekkingen niet nodig heeft? Wij hebben een zorgverzekeringsvergelijker en kunnen u een eerlijk vergelijk aanbieden. Wij vergelijken niet alleen op premie, maar óók op dekkingen en voorwaarden. U ziet in 1 oogopslag wat de verschillen zijn met uw huidige verzekering.

Vergelijk uw zorgverzekering hier!

Zorgverzekering

Een zorgverzekering, ook wel ziektekostenverzekering genoemd, vergoed de kosten die gemaakt worden voor medische behandelingen, gebruik van hulpmiddelen of andere voorzieningen op het gebied van gezondheid.

Verplichte verzekering

Voor iedere inwoner van Nederland is de basis zorgverzekering verplicht. Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Hiemstra Financiële Diensten helpt u graag bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Wij werken samen met verschillende zorgverzekeraars zodat wij u altijd de juiste voordelige oplossing kunnen bieden.

 


Inkomen

Veranderingen in uw persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op uw financiën. Het is daarom belangrijk om met enige regelmaat te kijken naar uw financiële situatie. Wij beantwoorden al uw vragen op gebied van inkomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kan ik mijn hypotheek nog wel betalen als ik minder ga werken?
  • Bouw ik wel voldoende pensioen op?
  • Hoeveel ga ik er in inkomen op achteruit als ik arbeidsongeschikt wordt?
  • Kan mijn partner wel in onze woning blijven wonen als ik kom te overlijden?

Uw verzekeringen onder de loep

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze verzekeringsadviseur om uw verzekeringen eens grondig na te laten kijken. Wij adviseren u graag.