Facebook  Twitter    

Adviseur Franeker en Sint-Annaparochie

Regiobank in de buurt

Hiemstra Financiële Diensten is sinds 2005 zelfstandig adviseur van de RegioBank Franeker en sinds 2012 van RegioBank St. Annaparochie (voorheen CVB bank). Dit betekent dat wij optreden als complete bank. RegioBank is een nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en heeft alle bankproducten in huis. Bij RegioBank kunt u bankieren, zoals bankieren bedoeld is... Met de bank in de buurt en de klant centraal. Wij hebben vestigingen in Franeker en Sint Annaparochie.
 

Regiobank voor bankzaken

Regiobank Franeker | persoonlijke bank

Bij de RegioBank kunt u terecht voor een compleet betaalpakket om uw bankzaken te regelen. Met de gratis overstapservice zetten wij uw betaalrekening bij uw huidige bank heel eenvoudig om naar een betaalrekening bij de RegioBank. U heeft hier bijna geen omkijken naar. Dankzij de overstapservice lopen al uw betalingen gewoon door. Natuurlijk bent u bij de RegioBank ook aan het juiste adres voor spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes voor zowel "gewoon" sparen als fiscaal sparen. U heeft de keuze uit verschillende spaarvormen met vaste en variabele rentes. Welke spaarrekening(en) voor uw situatie het meest geschikt zijn zoeken wij graag voor u uit.

Hiemstra Financiële Diensten

In Franeker en St. Annaparochie

RegioBank Hiemstra Financiële Diensten is uw persoonlijk zelfstandig adviseur in Franeker en Sint Annaparochie waar u nog gewoon binnen kunt wandelen. Bij onze bank bent u geen nummer, maar gewoon één van onze belangrijke klanten die we graag verder helpen. Wij kennen uw naam en zijn op de hoogte van uw situatie. U krijgt persoonlijke service zoals u dit van een bank mag verwachten. Een bank met een gezicht.

Regiobank en depositogarantiestelsel

RegioBank is onderdeel van SNS Bank N.V. en heeft een eigen bankvergunning van de Nederlandsche Bank. De bank valt daarmee onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel.

Meer informatie over de RegioBank vindt u op www.regiobank.nl
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen