Facebook  Twitter    

Zakelijk adviseur Franeker en St. Annaparochie

Als bedrijf loopt u bepaalde risico's. Het is daarom prettig om een aantal van die risico's uit te sluiten doormiddel van verzekeringen. Hiemstra Financiële Diensten is gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen en kent de risico's die u als ondernemer loopt.
 

Zakelijke verzekeringen

Wij kunnen u van dienst zijn met uw financiële zaken op gebied: Wij adviseren u graag over welke bedrijfsverzekeringen in uw situatie aan te raden zijn. Kom langs voor een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Franeker of Sint Annaparochie.
 

Bedrijfshypotheek

Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn met uw bedrijfshypotheek. Wij werken met verschillende hypotheekverstrekkers samen en hebben ruime ervaring in de bemiddeling van bedrijfshypotheken, maar ook van een hypotheek voor ondernemers. Wilt u als ondernemer weten wat u kunt lenen? Vraag dan een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek aan.

Ps: Wist u dat wij ook de RegioBank in Franeker en Sint Annaparochie zijn? Dus ook voor uw zakelijke rekeningen kunt u bij ons terecht.
wholesale mlb jerseys
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen