Facebook  Twitter    

Motorverzekering

U kunt bij een motorverzekering kiezen uit drie dekkingen:

WA verzekering

De WA dekking is wettelijk verplicht en verzekert de schade die u aan anderen toebrengt. Materiële schade is tot € 2.500.000,- verzekerd. Letselschade tot € 5.000.000,-.

WA + Beperkt Casco verzekering

Met deze dekking bent u naast WA verzekerd, ook verzekerd voor schade aan uw motor door brand, diefstal, joyriding, storm en aanrijding met dieren.

WA + Volledig Casco (All-risk) verzekering

Deze dekking bestaat uit een WA dekking en een dekking voor alle schade aan uw eigen auto. Dit staat bekend als "all-risk".

Aanvullende dekkingen:

No-Claimgarantie

Met de no-claimgarantie is uw no-claimkorting (korting vanwege schadevrij rijden) bij één schade per jaar beschermd. U kunt dus jaarlijks één schade indienen met behoud van uw no-claimkorting.
Bij opzegging staat op de royementsverklaring het werkelijk aantal schadevrije jaren dat u heeft.

Ongevalverzekering voor Opzittenden

Met deze dekking wordt een vast bedrag uitgekeerd aan bestuurder en bijrijder na een ongeval wanneer er sprake is van overlijden of blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering

Wanneer u niet all-risk verzekerd bent voor uw motorverzekering en u lijdt schade door toedoen van een ander, dan dient u deze schade normaliter zelf te verhalen bij de tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering wordt dit voor u geregeld.


 
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen