Facebook  Twitter    

Autoverzekering

U kunt bij een autoverzekering kiezen uit drie dekkingen:

WA verzekering

De WA dekking is wettelijk verplicht en verzekert de schade die u aan anderen toebrengt. Materiële schade is tot € 2.500.000,- verzekerd. Letselschade tot € 5.000.000,-.

WA + Beperkt Casco verzekering

Met deze dekking bent u naast WA verzekerd, ook verzekerd voor schade aan uw auto door brand, diefstal, joyriding, storm, ruitbreuk en aanrijding met dieren.

WA + Volledig Casco (All-risk) verzekering

Deze dekking bestaat uit een WA dekking en een dekking voor alle schade aan uw eigen auto. Dit staat bekend als "all-risk".

Aanvullende dekkingen:

No-Claimgarantie

Met de no-claimgarantie is uw no-claimkorting (korting vanwege schadevrij rijden) bij één schade per jaar beschermd. U kunt dus jaarlijks één schade indienen met behoud van uw no-claimkorting.
Bij opzegging staat op de royementsverklaring het werkelijk aantal schadevrije jaren dat u heeft.

Ongevalverzekering voor Inzittenden

Met deze dekking wordt een vast bedrag uitgekeerd aan bestuurder en passagiers na een ongeval wanneer er sprake is van overlijden of blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor Inzittenden

Met deze dekking wordt de daadwerkelijk geleden schade van bestuurder en passagiers na een ongeval uitgekeerd. Er hoeft dus geen sprake te zijn van overlijden of blijvende invaliditeit. Vergoed wordt o.a. medische kosten, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan kleding/bagage.

Rechtsbijstandverzekering

Wanneer u niet all-risk verzekerd bent voor uw autoverzekering en u lijdt schade door toedoen van een ander, dan dient u deze schade normaliter zelf te verhalen bij de tegenpartij. Met een rechtsbijstandverzekering wordt dit voor u geregeld.


 
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen