Facebook  Twitter    

Rechtsbijstandsverzekering

Als ondernemer loopt u een behoorlijk risico om in een juridisch conflict te raken. Uw werknemer vecht zijn ontslag aan, een leverancier bezorgt het verkeerde of een beschadigd product of u raakt verwikkeld in een conflict over vergunningen. Dergelijke geschillen kunnen grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming en zelfs de continuïteit ervan in gevaar brengen.

Voorkom torenhoge juridische kosten

Met een rechtsbijstandverzekering voorkomt u torenhoge kosten als u bij een juridisch conflict betrokken raakt. De proceskosten worden vergoed én u bent verzekerd van gedegen rechtsbijstand. Uw zaak wordt behartigd door deskundigen die thuis zijn in de complexe regels van de wetgeving en die ervaring hebben in conflicten op zakelijk gebied.

Verschillende dekkingen

Als u een rechtsbijstandverzekering afsluit, heeft u de keuze uit een aantal varianten of modules. U kunt dan precies dat deel verzekeren dat voor uw onderneming van belang is. Zo heeft u doorgaans de keuze uit het verzekeren van verkeersrisico’s, bedrijfsrisico’s en risico’s bij in- en verkoop. Kortom, u kunt de rechtsbijstandverzekering precies toesnijden op de situatie van uw onderneming!

Afspraak?

Kom langs voor een vrijblijvend verzekeringsadviesgesprek op ons kantoor in Franeker of Sint Annaparochie.

> Bereken hier online uw rechtsbijstandverzekering
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen