Facebook  Twitter    

Krediet

Wat kan ik lenen?

Soms is het gewoon even handig om over wat extra geld te beschikken. Natuurlijk, kunt u ook sparen maar wanneer verantwoord en doordacht besloten wordt tot het afsluiten van een lening is dit ook zeker een prima oplossing.

Snelle kredietverlening

Wij bemiddelen in financieringen voor de aanschaf van auto’s, motoren, boten, verbouwing en tal van andere zaken. Heeft u het geld snel nodig dan is dat geen probleem. Leningen zijn na akkoord binnen 24 uur aan u uitbetaald. Zo kunt u op korte termijn beschikken over uw nieuwe auto, badkamer of keuken. Wilt u de lening daarna zo snel mogelijk weer aflossen? De kredieten die wij verstrekken kunt u meestal heel flexibel aflossen. Indien gewenst kunnen wij samen met u een spaarplan opmaken, zodat u binnen de kortste keren weer kredietvrij bent.

Meer info?

Wanneer u meer behoefte heeft aan informatie over financieringen maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor in Franeker of Sint Annaparochie.

Ps: Wilt u toch liever eerst sparen? Bij RegioBank krijgt u hoge spaarrentes.
 
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen