Facebook  Twitter    

Hypotheekadviseur Franeker

Met een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Hypotheekadvies op maat

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder is van belang hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn. Wij maken een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Van het selecteren van de juiste hypotheek tot het verzorgen van de aktes.

Ruim aanbod hypotheekaanbieders

Hiemstra Financiële Diensten werkt samen met diverse geldverstrekkers. Hierdoor kunnen we diverse hypotheekaanbiedingen voor u aanvragen. Het uitgangspunt blijft uiteraard dat het voor u een hypotheek op maat is.

Meer info?

Wanneer u meer behoefte heeft aan informatie over uw hypotheek kom dan langs voor een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs in Franeker of Sint Annaparochie, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook voor een bijbehorend verzekeringspakket voor uw woning bij ons terecht.
      
“Al onze financiële zaken hebben wij bij Hiemstra lopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service die zij bieden!”

Nieuws
02-02-2017
Hiemstra in rubriek Local Hero van NH1816 magazine
12-01-2017
Stadsvolière Franeker ontvangt donatie NH1816
17-11-2016
Flinke premiestijgingen autoverzekeringen